12 jun 2019

Bijzettafels combineren in je interieur

Stoer, decoratief, functioneel, zet ze erbij die bijzettafels. Je kunt met deze kleine tafeltjes vele kanten op en ze vormen een waardevolle aanvulling op de inrichting. Waar kun je ze neerzetten en hoe combineer je ze in je inrichting?

Bijzettafel bij bank

Bijzettafels staan vaak bij een bank of stoel. Handig om even de koffie, een boek, je telefoon of iets anders op te zetten. Wil je graag een set van twee bij de bank? Dan zijn er ook sets met tafeltjes die hetzelfde zijn, maar wel verschillende hoogtes hebben. Een voorbeeld is de set Zappa uit de Flitscollectie.

Set van twee houten bijzettafels

Bijzettafels als salontafel

Wanneer je de salontafel beu bent, kun je deze inwisselen voor een aantal bijzettafels. Speel gerust met verschillende soorten, kleuren, breedtes en hoogtes.

Als je graag een eyecatcher extra wil laten uitkomen, kun je deze ook goed met bijzettafels combineren. Denk bijvoorbeeld aan die mooie gatenplant die je graag de ruimte wil geven of die prachtig bloeiende bloesemtakken in je zelfgemaakte betonlook vaas. Ruimte voor meerdere tafeltjes om een echte groene hoek te maken? Dan is de set van Soraya misschien een mooie optie.
Maar denk ook aan andere spullen zoals kaarsen, een lamp, een vissenkom, foto’s van de kinderen of een dierbare herinnering die je tentoon kunt stellen op een bijzettafel.

Bijzettafel als nachtkastje

Een andere plek voor je bijzettafel is de slaapkamer. Naast je bed passen deze heel goed als vervanging voor de geijkte nachtkastjes. Meer heb je niet nodig voor een wekker, boek en glas water. Bijzettafel Soho voegt een stoer element toe aan je slaapkamer.

Houten robuuste bijzettafel met metalen onderstel.

Speel met hoogtes van de bijzettafels en wees niet bang om kleuren en materialen met elkaar te combineren. De juiste mix and match kan voor een verrassend resultaat zorgen.

Wil je meer advies over bijzettafels en de mogelijkheden hiervan? Of wil je de bijzettafels uit de Flitscollectie komen bewonderen? Je bent van harte welkom bij een van de ondernemers met de Flitscollectie. Zij helpen je graag verder.