28 dec 2018

Heel handige eetkamerstoelen met wieltjes

Ook altijd zitplaatsen tekort met feestjes? Wil jij ook gemakkelijk stoelen bijschuiven zonder dat je zware meubels moet tillen en versjouwen? En wil je dan ook nog eens op stoelen zitten die zo comfortabel zijn als fauteuils? Dat kan met eetkamerstoelen op wieltjes.

Kerst zit erop, maar oud en nieuw komt eraan. Bij veel mensen gaat de voordeur om 24.00 uur open, wordt er vuurwerk afgestoken, lopen er buren naar binnen en wordt er gezellig nog wat gedronken en een oliebol gegeten. Dat kan soms een hele drukke bedoening worden, waarbij de zitplaatsen op de bank vergeven zijn.

Slepen met stoelen

Eetkamerstoelen bijzetten kan natuurlijk, maar het is al snel een heel gesleep waar je tijdens een gezellig samenzijn helemaal niet op zit te wachten. Even die paar krukjes uit de schuur of van de zolder erbij halen is ook een optie, maar geef toe: een krukje zit niet uitermate comfortabel.

En extra stoelen opslaan voor die paar dagen in een jaar dat ze nodig zijn, is ook niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom leggen we graag het gemak uit van eetkamerstoelen op wieltjes. Niet enkel handig voor de eetkamertafel, maar ook voor het werk en de visite.

Eetkamerfauteuils op wieltjes aan je eettafel, maakt je op die plek uitermate wendbaar. Want de eettafel heeft natuurlijk allang niet meer enkel de functie eettafel. In veel huishoudens is deze plek ook gelijk een werkplek waar een laptop of tablet wordt uitgestald. Hoe prettig is het dat je vanaf je laptop even opzij kunt rollen naar je krant met het kopje koffie?

Een eetkamerfauteuil met wieltjes is vaak een stoel die heel comfortabel zit. En omdat je hier niet enkel eet, maar ook een spel met de kinderen speelt en borrelt met vrienden is het prettig dat je stoelen hebt, waar je lang in kunt zitten.

Eetkamerstoelen als fauteuil

Wanneer je dus een feestje hebt, rol je deze stoelen gemakkelijk bij zonder te tillen. Je bezoek zit heerlijk op deze stoelen, die aanvoelen als een fauteuil, maar niet zoveel ruimte innemen.

Uitproberen? Kom gerust eens langs bij de winkels die de Flitscollectie verkopen. Zij helpen je graag verder.