12 dec 2018

Vier het kerstdiner aan de beste tafel en stoel

Dineren in stijl staat vaak centraal tijdens de kerstdagen. Veel mensen trekken zijn of haar meest stijlvolle kleding aan en gaan mooi in de make-up aan tafel. Je wilt op de beste stoel aan de mooiste tafel zitten. Ook de aankleding van deze tafel wordt niet vergeten. Met bestek, servetten, kerstdecoratie en kaarsen wordt het geheel aangekleed. De prachtigste gerechten worden uit de keuken getoverd of handig bezorgd om samen dinerend een onvergetelijke Kerst te beleven.

Robuuste eettafel

De Flitscollectie bevat meubelen om fantastisch aan te eten. Een tafel die we je graag willen laten zien, is eettafel Gabri. Dankzij de robuuste en stoere uitstraling van deze tafel heb je gelijk een middelpunt van belangstelling te pakken in je kamer. Hier kun je niet omheen. De ovale vorm nodigt de gasten uit om aan te schuiven en een hapje mee te eten.

Het tafelblad heeft een lichte houtkleur en de opvallende poot is zwart. Dit zorgt voor een boeiend contrast waarbij de tafel een uitstraling krijgt die niet te landelijk is, maar een moderne touch heeft.

Licht hout met zwart

Eettafel Gabri is verkrijgbaar in twee maten en is onderdeel van woonprogramma Gabri. Dit hele programma heeft meubels met een lichte houtkleur in combinatie met zwarte grepen en poten. In dit programma vind je ook een salontafel, hoektafel, twee soorten dressoirs, een broodkast, wandkasten twee TV kasten. Alle  kasten zijn voorzien van soft-close sluitingen.

ovale eettafel uit de Flits Today collectie
Eettafel Gabri

Lekker zitten dineren


Omdat lekker zitten ook een pré is tijdens het kerstdiner, vertellen we je graag meer over eetkamerstoel Kris. Deze is comfortabel en past in vele soorten interieurs. Opvallend zijn de zwart metalen poten, waardoor de stoel ook heel mooi bij het meubelprogramma Gabri combineert. De grepen waarmee je de stoel gemakkelijk aan- en afschuift zijn eveneens zwart gekleurd. Dankzij deze grepen blijft de stof bovenaan de rug mooi schoon.

De stoffering van Kris heeft een kenmerkend patroon van ruiten en is verkrijgbaar in de kleuren okergeel, antraciet en lichtgrijs.

Kom tafel Gabri en eetkamerstoel Kris gerust uitproberen bij een van de winkels die een Flitscollectie hebben. We helpen je dan graag verder met de keuze voor je interieur.