11 dec 2019

kerstdecoratie? Kies bewust!

Heb je ze al? De kerstkriebels? Wie nodig je uit? Wat zet je op tafel? Wat trek je aan? Welke cadeau’s koop je? Hoe ga je het huis versieren? De juiste decoratie is de kers op de kersttaart!

fauteuil Chiva

Rust in de hectiek van alledag.

Je bent normaal al druk en in deze periode helemaal, dan wil je een interieur dat rust en ruimte uitstraalt. De nieuwe trendkleur van 2020, Tranquil Dawn, past hier perfect bij. Het is een rustgevende zachte tint en is een tegenhanger voor de dagelijkse hectiek om je heen. Op bovenstaande foto is deze kleur toegepast op de muur. De decoratie in de ruimte is rustig gehouden met houten accessoires en een groot plateau met kaarsen als ultieme sfeermaker.

tafelconcept Cosy

Gezellig en duurzaam.

Je weet dat we zuiniger om moeten gaan met de wereld om ons heen. Nu mag het met de feestdagen allemaal wat uitbundiger, maar dan kun je nog bewust kiezen. Dus heb je ze al in huis? Duurzame kaarsen van 100% bijen -of sojawas. Ze zijn er in alle vormen, maten en kleuren en zijn de ideale sfeermaker, want ze geven warmte en licht. Daar komt bij dat er weer een lampje uit kan, waardoor je op stroom bespaart. Alle kleine beetjes helpen! De combinatie op de foto hierboven is extra feestelijk, want de witte stompkaarsen zijn hier aangevuld met zilverkleurige exemplaren.

Bank Zanardi

Luxe zonder overdaad.

Ook met kerst kies je voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat wil niet zeggen dat je niet van het luxe leven houdt. Mooie materialen kenmerken jouw interieur en je kiest voor een vleugje glans en goudkleur. Op de foto hierboven ziet de styling er ongecompliceerd uit. Toch straalt het interieur klasse uit, door de toevoeging van prachtige fluwelen kussens en een opvallend mooi vloerkleed. Minder is soms meer.

Coming home for Christmas.

Het belangrijkste met decoratie is uiteindelijk dat het voor jou de juiste sfeer creƫert en dat je iedere dag weer blij wordt van je interieur. Volg hierbij je gevoel, dan voel jij je thuis.