03 okt 2018

Levendigheid in je interieur met kleur Spiced Honey en een ronde tafel

Kleur van het jaar 2019 is volgens Flexa ‘Spiced Honey’. Het is een amberkleurige tint, geïnspireerd op honing. Een veelzijdige tint. Een tint die in veel woonstijlen past en iets aan verschillende sferen kan toevoegen. Hoe ga jij in je inrichting aan de slag met deze kleur? Wij zetten onze tafel Roundy er graag bij.

Met spiced honey kun je tot rust komen, maar het kan juist ook bijdragen aan optimisme, levendigheid en gezelligheid. Met deze amberkleurige tint kom je tot rust, als je het combineert met bijvoorbeeld aardekleuren. Wil je deze kleur toepassen in een levendige omgeving, zoals een eetkamer van een gezin, gebruik dan ook levendige kleuren in combinatie met spiced honey zoals vrolijk geel of oranje.

Ronde tafel

Ben je voor je levendige eethoek op zoek naar een tafel waarbij je in contact blijft met elkaar? Een ronde tafel nodigt uit tot conversatie. In de Flitscollectie vind je een ronde tafel die heel goed met Spiced Honey samen gaat. Vind de gezelligheid.

Ronde tafel Roundy nodigt uit tot verbinding met elkaar en past perfect in een levendige omgeving. Komen er spontaan mensen langs? Geen probleem, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het is namelijk heel gemakkelijk om een extra stoel aan een ronde tafel bij te schuiven. Blijf gerust eten en dan gaan we daarna nog even borrelen.

Eettafel Roundy met stoel Odessa

massief eiken

Natuurlijke rust

Eiken eettafel Roundy past in combinatie met Spiced Honey ook in een botanisch interieur. Combineer het met natuurlijke kleuren en mooie planten en je hebt een heel ander soort eetkamer, een die een natuurlijke rust uitstraalt en waar je in alle rust de dag nog even neemt.

Ben je op zoek naar een van de verkooppunten van de Flitscollectie? Kom gerust eens langs om je in onze winkel te laten inspireren op het gebied van interieur. We helpen je graag verder.