13 mrt 2019

Maatwerk in je eetkamer

Maatwerk is prettig in je eetkamer, qua eetkamertafel is het handig om wat te kiezen te hebben. Het is niet altijd even gemakkelijk om de eettafel te kiezen die bij je past. Op zo’n moment is het handig om gebruik te maken van een tafelsysteem waarbij je veel naar eigen wens kunt aanpassen. Tafel Woud is zo’n modulair systeem.

Loopruimte in de eetkamer

Kies de juiste maat voor je tafel in de eetkamer. Een tip hiervoor is om de ruimte op te meten en genoeg loopruimte te houden. Plak desnoods de hoeveelheid loopruimte die je om de eettafel wilt met tape af op de grond. Op basis daarvan kun je bepalen hoe groot je je blad wilt.

Ga vervolgens voor het blad dat het mooiste in je interieur en het beste bij je smaak past. De bladen van tafel Woud uit de Flitscollectie hebben verschillende soorten hoeken. Je kunt kiezen uit hoeken van negentig graden, afgeronde hoeken, of de ‘bootvorm’ die iets taps toe lopend is.

Eettafel Woud met houten blad en U-vormige zwart metalen poten.
Eettafel Woud met U-vormige metalen poten in de eetkamer.

Kies de mooiste pootjes

Ook uit poten is te kiezen. Je kunt er houten of zwart metalen poten onder laten zetten. Maar daarbij is er ook nog eens keuze in de vorm van de poten. Er zijn poten in U-vorm die recht naar beneden staan of die schuin weg lopen. De metalen poten kunnen rond of hoekig zijn. De houten poten die schuin weglopen kunnen rechte hoeken of afgeronde hoeken hebben.

En voor welke houtkleur ga je dan in je eetkamer? We hebben beschikking over tien tinten, van white wash tot het donkere leem. Er is dus altijd een houtkleur die in jouw interieur past. Een afwerking met epoxy is ook mogelijk. Dat is een transparante finish waarmee de tafel heel glad wordt, zonder dat de robuuste uitstraling verloren gaat.

Kom kijken welke tafel bij jou past

Wil jij bekijken wat tafel Woud in jouw eetkamer kan betekenen? Kom dan gerust eens langs bij een van de winkels met de Flitscollectie. We vertellen je graag meer over de opties.

Tafel Woud met houten blad en zwart uitlopende metalen poten
Eettafel Woud kun je naar eigen wensen aanpassen.