30 okt 2018

Meubels uit 1 en hetzelfde programma: wel of niet doen?

Alle meubels uit één lijn of woonprogramma kiezen, waarom zou je dat doen? Is dat saai en te veilig? Of liggen hier ook echt wel voordelen? We belichten graag de positieve kanten van het gebruik maken van meubelen van één lijn in je interieur. Want er zijn mensen die het een ‘no go’ vinden, maar het heeft ook zeker hele prettige en goede kanten. Die vertellen we je graag.

  • Passend. Wanneer je verschillende meubels hebt uit een en hetzelfde woonprogramma, weet je zeker dat de meubelen goed bij elkaar passen. Je hebt dan geen meubelstuk dat uit de toon valt.
  • Rust. Met meubels uit dezelfde lijn creëer je rust en eenheid in je interieur. Ben je op zoek naar een ontspannen ruimte? Dan zit je met een meubelprogramma goed.
  • Mogelijkheden. Met één woonprogramma heb je daarna heel veel mogelijkheden om uit te pakken. Wil je één eyecatcher in je interieur? Dankzij rustige meubelen, kun je een kunstwerk, een grote plant, een vloerkleed of een muziekinstrument er ontzettend uit laten springen.
  • Niet saai. Het klinkt misschien saai: de meubelen uit één woonprogramma, maar dat hoeft het natuurlijk helemaal niet te zijn. Met de mooiste accessoires en een kleurtje op de muur maak je je interieur elk seizoen up-to-date, terwijl de basis gewoon goed blijft. Meerdere malen per jaar kun jij dus een andere look creëren.

Woonprogramma met eik en metaal

In de Flitscollectie hebben we ook woonprogramma’s. Een hiervan is het programma Breccia. Dit is een prachtige lijn met meubels met gerookt eiken fineer, compleet met noesten en mat afgelakt. De meubels vallen extra op door het zwart metaal. Met meubelprogramma Breccia haal je eigentijdse meubels in huis die goed te combineren zijn.

TV meubel uit woonprogramma Breccia

Eiken fineer met zwart metaal uit woonprogramma Breccia

 

Heb je meer interieurvragen? Dan ben je welkom bij een van onze Flits verkooppunten. We helpen je daar graag verder.