11 sep 2019

Mooi Wonen

Iedereen wil mooi wonen. Het najaar is bij uitstek geschikt om even stil te staan bij de inrichting van je huis, want iedereen gaat weer naar binnen en dat betekent dicht bij elkaar zijn. Dan is het fijn als je interieur is afgestemd op ieder zijn wensen.

Nu kun je helemaal afgaan op de trends maar trends komen en gaan, het is de kunst om eruit te halen wat bij jou past.

Je ziet dit najaar veel donkere, diepe kleuren. Flexa heeft de kleur Spiced Honey gekozen als kleur voor 2019, dit is een amberkleurige tint geïnspireerd door de schoonheid van honing. Deze kleur kan rustgevend, gezellig of levendig zijn, dat ligt eraan met welke kleuren je het combineert. Het kleuren palet uit nr. 3 past prachtig bij het najaar

Bruin in back!

Van roodbruin naar beigebruin, op de interieurbeurzen hebben onze inkopers weer verrassend veel bruin gezien. Bruin is de kleur van de aarde.  Vraag je je nu af waarmee je deze kunt combineren? Probeer het dan eens met vergrijsde versies van andere aardetinten, waardoor je een rustige maar moderne uitstraling aan je ruimte geeft.

tafel Gabri en stoel Vegas
Bekijk de eetkamerstoel Vegas

Blauw houdt van jou!

Gaat je gedachte bij de kleur blauw gelijk uit naar rust en comfort, dan zal deze hoekbank Nordic Corner je zeker aanspreken. Durf te spelen met kleuren, zoals hier de toevoeging van warm oranje accessoires. De kussens in verschillende afmetingen en de keramische hanglampen zorgen hier voor een uitnodigend en sfeervol geheel.

Bekijk de hoekbank Nordic Corner
Bekijk de hoekbank Nordic Corner

Groen? Doen!

En dan als in planten, want planten zijn de finishing touch in je interieur. Het is groen dat leeft en iedereen een goed gevoel geeft, letterlijk bovendien want het zuivert de lucht, dus gezond! Hang meerdere planten bij elkaar voor een weelderig effect. Dat is nog eens mooi wonen.

In dit interieur zie je dat de tafel Cosy en de stoelen Fiona in deze eetkamer met dezelfde kleuren zijn gecombineerd als in de woonkamer. Zelfs de hanglampen zijn hier hetzelfde gehouden, zo is het een evenwichtige ruimte geworden, die warmte en gezelligheid biedt aan iedereen.

Mooi wonen is voor iedereen anders. Belangrijk is dat het goed voelt voor jou, zodat je huis een fijne plek is om naar terug te gaan.

Ten slotte nog een tip. Ben je iemand die op de hoogte wil blijven van de laatste trends? Bezoek dan van 1 tot en met 6 oktober de VT Wonen & Design beurs in Amsterdam en je bent weer helemaal bij.