10 apr 2019

Op zoek naar een nieuwe bank? De voordelen van een hoekbank

Je bent op zoek naar een nieuwe bank, want de oude bank oogt wat versleten. Of je bent erop uitgekeken. Of je bent verhuist en de bank is te klein of te groot. Een hoekbank is een goeie aanwinst in een interieur. We geven je graag de voordelen van een hoekbank.

Een hoekbank wordt vaak als verzamelnaam gebruikt voor loungebanken, modulaire banken en echte hoekbanken waarbij het zitgedeelte en de rugleuning de hoek doorgaan.

Wat zijn de voordelen van een hoekbank?

  • Lekker loungen. Op een hoekbank kun je heerlijk relaxen met een kop thee terwijl je je favoriete serie op Netflix aan het kijken bent.
  • Ten opzichte van een interieur met meerdere banken en stoelen, creëer je met een hoekbank een rustigere sfeer, ook al is het een groot meubel. 
  • Wanneer je een modulaire bank hebt, ben je heel vrij qua indeling en kun je dus vele kanten op. Pas je bank aan, aan de ruimte die je hebt.
  • Heb je een kleine ruimte, dan heeft een hoekbank een ruimtebesparende werking. Je benut een hoek van je kamer namelijk heel goed, waardoor er ruimte overblijft.
  • Veel zitplaatsen. Met z’n allen gezellig op de bank borrelen, of een filmmiddag met de kinderen, op de hoekbank past het.

Nieuwe banken in collectie

Bij [[bedrijfsnaam]] in de regio [[plaatsen]] hebben we ook hoekbanken. Maak kennis met onze nieuwe modulaire banken Ruud en Murcia. Beide banken bestaan uit elementen, zodat je er alle kanten mee op kunt. Bank Ruud heeft ook nog eens lendenkussens, zodat je een perfecte zithouding hebt, ook als je wat minder lang bent. Murcia heeft een integreerbaar relaxgedeelte. Dat is loungen pur sang.

hoekbank grijs
Stijlvol: hoekbank Ruud
comfortabele hoekbank Murcia grijs
Comfort met hoekbank Murcia

Succesnummer hoekbank Cathy is ook nog steeds in onze collectie te vinden. Een stoere bank met brede armen en stalen poten die in veel interieurs past.

Winkels met Flits collectie

Kom eens comfortabel kennismaken bij een van de winkels met de Flitscollectie. Neem plaats op een van onze hoekbanken en  vertel ons wat je wilt.