15 mei 2019

Passende woondecoratie voor je nieuwe huis

Je bent verhuisd en nu moet je nieuwe huis weer een thuis worden. Wanneer je de grote meubelen een plek gegeven hebt, is de woondecoratie aan de beurt. Voordat je allerlei nieuwe verfraaiingen voor je huis aanschaft, is het verstandig eerst te kijken naar wat je hebt. Een nieuw huis biedt nieuwe ruimtes die je eerst moet gaan ervaren. Wellicht is de woonkamer groter of kleiner, of anders van vorm. Het zou jammer zijn wanneer je decoratie koopt die uiteindelijk niet mooi blijkt te passen in je nieuwe onderkomen.

Woondecoratie in de wandkast

Dus trek de verhuisdozen open waarin de aankleding van je ‘oude’ interieur te vinden is. Pak de decorstukken waarmee je wilt pronken. Je kunt ze prachtig kwijt in een wandkast waarin open vakken zitten. Probeer verschillende hoogtes te combineren met elkaar om tot een evenwichtig geheel te komen.
Wil je de items stofvrij houden? Dan is een vitrinekast zoals kast Atlas een goede optie. Je kunt deze bekijken bij een van de winkels met de Flitscollectie. Zo geef je de woondecoratie een mooi plekje en hoef je het minder vaak af te stoffen.

Vitrinekast Atlas uit de Flitscollectie met twee schappen en twee deurtjes onder.
Vitrinekast Atlas houdt je pronkstukken stofvrij.

Speels met drie bijzettafels

Je woondecoratie kun je ook kwijt op bijzettafels. In plaats van drie dezelfde, kun je ook kiezen voor verschillende bijzettafels voor een speels effect. Ook voor de items op de bijzettafels geldt: experimenteer gerust met verschillende hoogtes.

Eyecatcher op je dressoir

Ben je meer de persoon voor 1 grote eyecatcher als decoratie in je woning? Wat dacht je van een groot pronkstuk op een dressoir, zoals een grote vaas of pot met siertakken of een prachtige canvas die je omhoog tegen de muur aan zet. Highboard Soho uit de Flitscollectie is een dressoir dat zich hier prima voor leent. Deze heeft ook nog eens een open tussenstuk waar heel mooi hangplantjes passen, zoals het Chinees lantaarntje.

Highboard Soho Dressoir, hout en zwart metaal.

Meer interieuradvies nodig? Kom gerust eens langs in een van de winkels met een Flitscollectie. We helpen je graag verder.