14 nov 2018

Richt je interieur in voor de wintertijd


We trekken in de wintertijd naar binnen en zoeken de gezelligheid op binnen ons eigen interieur. Passend hierbij is een mooie stijl die rustig, warm en stoer is. Met deze invulling creëer je een plek waar je kunt ‘overwinteren’ als de temperaturen zakken.

Zachte verlichting in wintertijd

Een tip om je inrichting winterklaar te maken is om te spelen met licht. We zijn even klaar met het felle licht van de zomer.  Zachte verlichting en kaarsen zorgen voor rust aan de ogen en zijn heel welkom in een winterse inrichting. Zet gegroepeerd wat waxinelichthouders met hoge kaarsen neer om gelijk een warme sfeer te brengen.

Flits at Home collectie voor het interieur in de winter

bank Maan

Warm interieur in de winter

Ook met kleur en materiaal kun je een hoop gezelligheid in huis brengen. Wat dacht je van kussens met warme aardetinten en zachte materialen zoals plaids en dekentjes op een stoere bank? In onze collectie vind je bank Maan: zacht met toch een heel robuuste uitstraling. Met een aantal mooie en warme toevoegingen maak je van deze bank ook in de wintertijd je favoriete plek in het interieur om de dag door te nemen en af te sluiten.

Een andere plek waar je in de wintermaanden veel tijd doorbrengt is de eettafel. De decemberetentjes en het samen ontbijten in de kerstvakantie nemen een belangrijke plaats in. In onze collectie vind je de robuuste tafel Luna, mooi passend in een landelijk en stoere inrichting. Zet er wat verschillende eetstoelen bij en hang er wat verschillende lampen boven om je eethoek in the picture te zetten.

Dineren in de winter

Mooi dekken is vervolgens de kers op de taart. Maak bijvoorbeeld gebruik van verschillende dessins tafelkleden die je combineert. Zet winterse planten en bloemen op tafel en maak het geheel af met mooi kaarslicht en een prachtig servies. Wees niet bang om verschillende materialen met elkaar te combineren, het resultaat kan verbluffend zijn.

Wil je eens een kijkje nemen in onze collectie of ben je op zoek naar meer advies om je interieur in de wintertijd aan te kleden? Je bent van harte welkom bij een van de verkooppunten van de Flitscollectie.