de korte’s woonsfeer

De Korte’s Woonsfeer
Deventerweg 3
7245 AW LAREN (gld)
0573 - 401277
E-mail
Bekijk website

Flits meubelen vind je bij De Korte’s Woonsfeer in LAREN (gld)

De Korte’s Woonsfeer, advies en vakmanschap

Veel in huis voor een betaalbare prijs. Uw huis is uw thuis. Het moet een sfeer zijn waarin u zich thuis voelt. Dit zijn zomaar wat kreten die op ons van toepassing zijn. In Laren en omgeving zijn we al vele jaren het adres voor totaal wonen. Van advies tot uitvoering tot de boel netjes achterlaten.

Ons advies

In onze winkel aan de Deventerweg hebben we de mogelijkheid om u veel combinaties te kunnen laten zien. In de verschillende woon-en slaapkamers kunt u zien hoe het eindresultaat wordt. Geregeld lopen wij met verschillende stalen door het pand om de thuissituatie na te bootsen. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Ons vakmanschap

Woninginrichting is een ambachtelijk vak. Of het nu gaat om het monteren van meubels, leggen van vloeren of confectie van gordijnen, alles is handwerk. Wij werken daarom met eigen stoffeerders, vakmensen met zorg en liefde voor het vak. Wij staan voor een eerlijk advies, daarom verdiepen onze interieuradviseurs zich altijd eerst in uw persoonlijke woonwens. Zij vertellen u wat u van uw nieuwe aankoop mag verwachten. Ook krijgt u altijd vooraf een prijsopgave zodat u niet voor verassingen komt te staan. Klant is koning, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij werken met plezier voor en met U!

 

Op afspraak kunt u ons ook buiten onderstaande openingstijden bezoeken!

Openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag8.30-18.00
Woensdag8.30-18.00
Donderdag8.30-18.00
Vrijdag8.30-18.00
Zaterdag9.00-16.30
Zondag

Onze collecties