stevens wonen

Stevens Wonen
Brugstraat 10
7891 AP Klazienaveen
0591-312498
E-mail
Bekijk website

Flits meubelen vind je bij Stevens Wonen in Klazienaveen

Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw woning en de aanschaf van uw interieurartikelen. U zult verrast zijn door onze uitgebreide collectie en ons advies op maat voor uw interieur.Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna, kunt u rekenen op een vakkundig advies en uitgebreide service en garantie. Wij zijn al jaren lang hét vertrouwde adres voor uw interieur aankopen bij u in de regio. Wij ontmoeten u graag binnenkort bij ons in de winkel.

Het Stevens Meubelen Shopping Center aan de Brugstraat in Klazienaveen kent een bijzondere geschiedenis. Het bedrijf werd in 1949 opgericht door Henk de Vries. “Hij begon in een schuur met een meubelstoffeerderij en een groothandel”, vertellen eigenaren Dick en Anja Stevens. “Dat werd later uitgebreid met een toonkamer.”

In die tijd werd volgens Stevens de woonkamer thuis bij veel mensen vooral voorzien van vier clubs met één salontafel. “Op de vloer werd vooral Balatum vloerbedekking gelegd met in het midden kokosmatten. Deze matten waren één meter breed en werden handmatig aan elkaar genaaid om de gewenste breedte te krijgen. Rond 1968 kwam de Jabo op de markt, het eerste type kokostapijt van 3,60 meter breed”, vertelt Dick. “In die tijd kwam ik bij Woninginrichting Henk de Vries in dienst.”

In 1973 kon Henk de Vries, samen met zijn vrouw Albertien, een winkelpand kopen aan de Langestraat. “Het werd een prachtige showroom winkel met veel keuze in meubelen, bedden en woningtextiel”, zegt Dick. “In de jaren tachtig kwam de recessie. Henk kwam in december 1981 te overlijden.” De winkel hield op te bestaan.

Toch besloten Dick en Anja in 1982 de draad weer op te pakken. “We begonnen opnieuw in het oude schuurtje aan de Brugstraat, onder de naam Woninginrichting Dick Stevens v/h H. de Vries. In de ruimte van 300 m2 stonden bankstellen, wand- meubelen, bedden, salontafels, gordijnen en vloer- bedekking.”

Tot ons grote verdriet is op 16 maart 2016 Dick overleden. Dick Stevens zijn liefde voor het Woninginrichtingsvak en zijn vakbekwaamheid van meer dan  45 jaar heeft zijn sporen duidelijk nagelaten. De winkel is uitgegroeid naar een Shopping Center voor uw complete Interieur. Anja Stevens, al meer dan 40 jaar actief in de woninginrichtingsbranche naast Dick Stevens, zal met dezelfde passie het complete bedrijf voortzetten.  Op dit moment is er een Lampenier Lampen Opruiming om plaats te maken voor de nieuwe Lampen by StevensMeubelen een uitgebreide eigentijdse collectie Sfeer Verlichting..

“ Het complete wonen onder één dak, dat is waar wij voor blijven zorgen. Wij zien u graag bij ons in de winkel aan de Brugstraat 10 te Klazienaveen.

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9.30u t/m 17.30u
Woensdag9.30u t/m 17.30u
Donderdag9.30u t/m 20.00u
Vrijdag9.30u t/m 17.30u
Zaterdag9.30u t/m 17.30u
Zondag13.00u t/m 17.00u

Onze collecties