wagenmans wonen

Wagenmans Wonen
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld
0572 - 371273
E-mail
Bekijk website

Flits meubelen vind je bij Wagenmans Wonen in Lemelerveld

Bezoek onze showroom in Lemelerveld. 5000 m² wonen, slapen, stoffering en interieuradvies. Alles voor het sfeervol inrichten van uw woning of bedrijfsgebouw.

Interieuradvies op maat

Als u niet precies weet welke kant het met uw interieur op moet of u wilt wel eens wat anders, adviseren wij een interieurontwerp. Kleuren combineren, materialen kiezen, elementen samenvoegen. Wij maken het allemaal overzichtelijk en passen het toe in uw situatie. Sommige materialen passen nu eenmaal beter bij elkaar dan andere en misschien zijn er kleurcombinaties waar u zelf nog niet bij had stilgestaan. Door het intekenen van meubilair, stoffering en accessoires in diverse kleurencombinaties kunt u zich goed voorstellen hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien.

Maak eerst een afspraak en wij geven u een gratis oriënterend interieuradvies van circa 60 minuten. Al pratend en tekenend komen ze met een persoonlijk advies voor uw (t)huis. Vergeet u niet plattegrond en foto’s van uw woning mee te nemen. Wij raden u aan te bellen voor een afspraak met Wagenmans Wonen, tel. 0572-371273.

Wilt u een compleet uitgewerkt interieurplan van een onafhankelijk interieuradviesburo? Neem dan contact op met Bas Wagenmans van www.studio20tien.nl of met Erna Wijninga van www.stijlenstijl.nl. Zij kunnen u begeleiden van A tot Z.

Stoffering

Het leggen van vloeren, monteren en ophangen van gordijnen en zonwering… het lijkt allemaal zo simpel. Maar er komt veel bij kijken! Elke woning heeft zijn eigen type ramen, muren en ondervloeren. Zijn de kozijnen van hout of aluminium? Draait het raam naar buiten of binnen? Welke gordijnrails of roede en hoe gemonteerd?

Wij komen de raambekleding en vloeren altijd thuis bij u inmeten. Ter plaatse kunnen er dan nog dingen worden overlegd. Zo komt u naderhand nooit voor verrassingen te staan.

Met een vakkundig en enthousiast team van stoffeerders en meubelbezorgers staat Wagenmans Wonen garant voor een constant kwaliteits- en serviceniveau! Al 80 jaar! Dat zegt genoeg!

Meubelmontage

Natuurlijk bezorgen wij thuis wat u bij ons koopt. Zodra wij de bestelde meubels in huis hebben, gaat ons logistieke systeem in werking. En onze service gaat verder dan tot de deur. We plaatsen de meubels waar ze horen en zetten een kast of een bed natuurlijk in elkaar!

Leggen PVC vloer

Wagenmans Wonen heeft al 20 jaar ervaring in het leggen van PVC vloeren. Alles wordt door eigen vakkundige stoffeerders ingemeten, geÎgaliseerd en gelegd.

De voordelen van Wagenmans Wonen;

  • Wagenmans wonen heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leggen van pvc vloeren
  • Wij werken met een vast team van eigen stoffeerder. De kwaliteit is zeer hoog en constant.
  • Het egaliseren van vloeren is een vak apart.
  • Door jarenlange ervaring gebruiken wij egaline en hechtmiddelen van de beste kwalitiet (er zit veel verschil in)
  • De vloeren worden door ons altijd geschuurd (doet lang niet iedereen).
  • Geen verrassingen achteraf. De prijzen zijn incl. hechtmiddelen, egaliseren, schuren en leggen.
  • Wij komen altijd terplaatse de maten inmeten. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid nog dingen te overleggen zoals; soort ondervloer, drempels, legrichting, radiatorbuizen, vochtmeting, etc…..
  • De stoffeerders krijgen ruimschoots de tijd de vloer perfect te leggen.
  • Wij zijn aangesloten bij het CBW (centrale bond van wonen).
  • Wij zijn dealer van bekende merken zoals; Mflor
Openingstijden
Maandag13.30u tot 17.30u
Dinsdag9.30u tot 17.30u
Woensdag9.30u tot 17.30u
Donderdag9.30u tot 17.30u
Vrijdag9.30u tot 21.00u
Zaterdag9.30u tot 17.30u
Zondag

Onze collecties

Onze acties