05 nov 2019

zit je goed?

We willen allemaal goed zitten maar wat goed zitten is voor jou, is het niet voor een ander. Ben je toe aan een nieuwe bank? Ga dan niet over één nacht ijs en ga proef zitten. Gewoon omdat iedereen uniek is!

bank Zanardi

mooi zitten

Je wilt een nieuwe bank, maar waar let je nu op bij het aanschaffen van een bank? Je moet er weer een lange tijd tegenaan kijken dus dit is niet onbelangrijk. Allereerst het ontwerp, past de bank bij je smaak en in de sfeer van je interieur. Ten tweede, de maatvoering. Kortom je wilt een mooie bank met de juiste proporties. Hou je bijvoorbeeld van landelijk of industrieel kies dan voor een robuuste bank met zwart metalen poten, waarbij de stof op de bank grof geweven mag zijn of deze met leer bekleed is.

bank Serena vanaf week 50 te bestellen

lekker zitten

Aan de ene kant moet het ontwerp je natuurlijk aanspreken maar aan de andere kant wil je ook gewoon lekker zitten. Dat is voor iedereen anders omdat het afhangt van je lichaamsbouw. Ben je bijvoorbeeld klein, kies dan voor een korte zit. Maar ook de hardheid van de kussens bepalen wat voor jou lekker zit en ook dat, is weer heel persoonlijk. Er zijn banken waarbij je zelf nog meer comfort kunt creëren , door bijvoorbeeld een nek kussen of relaxdeel toe te voegen.

bank Miami

passend zitten

Wist je dat er banken zijn die helemaal op jouw lichaamsbouw afgestemd kunnen worden? Niet alleen de hoogte en de diepte maar ook de hardheid van de kussens kun je dan zelf bepalen. Vervolgens kies je de armleuning en het onderstel en ten slotte de soort bekleding in je favoriete kleur.

maatwerk bank Lena

proef zitten

Wil je een bank die niet alleen leuk is om naar te kijken, maar ook lekker is om in te zitten? Ga dan naar een verkooppunt van de Flits collectie, want daar staan de specialisten voor je klaar en kun je in alle rust proef zitten.